McLaggen' tarafından gönderilenler

İyi Geceler ... zZz

Güzel anılar biriktirebilmiş olmanıza vesile olabilmek çok mutluluk verici. Bu yüzden hala burada yazılar yazıyorsunuz.

Bugün ben de sizlerin yazdıklarına yanıt vermek istedim. Oyunu malesef tekrar açamayız çünkü bizler de unuttuk nasıl yaptığımızı. Zaten açılmış olsa bile diğer serverlara yetişmemiz veya yarışmamız çok mümkün olmayacaktır. Ciddi bir emek isteyecektir. Karşılığını da bulamayacaktır.

Artık insanlar MMORPG yerine MOBA tarzında oyunlara yöneliyorlar. Belki MMORPG türü tekrar ileride kendine oyun sektöründe bir yer bulabilir.

Çoğu insan için metin2 Mercedes arabaya binip garajında Tofaş bulundurmak gibidir. Moba oyunları oynarlar ama Metin2 nin tadı başkadır. Zaten daha öncesinde hiçbir zaman diğer serverlarla yarış içerisinde olmadın. Tkmt2 kitlesi halihazırda mevcut. Çok uğraşmak istemiyorsan diğer tarafta tkmt2 tarzında oyun yapmak adına baya ilerleyip sponsor ve ekip sıkıntısından server acamayan yazılımcı var. Açmak gibi bir düşüncen olursa irbata gecmende fayda olur. MaybeOneDay.

İsteklerinizi anlıyoruz fakat bu iş artık riskli bir iş bu riskin altına kimse girmek istemez. İşimizi severek yapıyorduk eğlenceliydi. İsteklerinize cevap veremeyeceğimiz için üzgünüz.

Piyasada bu şekilde bir sürü pvp var risk konusunu anlamıyorum. Kendinizce sebepleriniz vardır elbet de serveri birisi üstlense ki üstlenecek bir sürü kişi çıkar siz arka planda serveri düzenleseniz hani sadece test serveri gibi Greenmont ronark ve birkaç düzenleme yeterli olur. Zaten tkmt2 dosyalarınız vardır elinizde. Bu işte kaarınız olmasa bile bu kitleye az da olsa bi gönül borcunuz var. En azından bunu yapın.

Çok teşekkür ederim.

Umarım sizler için hayırlı olur. Ben bana bir uyarı yapıldığı için size bildirme gereği duydum. Eğer bizimle bir alakası olmadığının bilincinde iseniz sorun yok zaten. Keyifli oyunlar dilerim.

Bilincindeyiz. Senin açmanı tercih ederdik ama buna da razı olduk.

Sizin adınızı kullanmıyorlar alphayı anımsatan bir sv yapmışlar ki eski arkadaşlarımızı görmek güzel oldu. Umarım devamını getirirler.

Yok saydıklarım seviyesine inmeyi kendime layık görmediğim evlâdım olsa cami avlusuna bırakıp kaçacağım şahıslar ben yok say tuşuna basdıkça kendisi tekrar dene tuşuna yüklenmeyi kessin benle muhattap olmasin pls <X<X:rolleyes::rolleyes:

Durduk yere laf atıp sonra laf yedikten sonra bunları mı yazıyorsun :) Hiç değişmiceksin allah ailene çevrene sabır versin

Bunca talep altında kim ne kadar verimli olabilir? Bir karar aldığında herkesi aynı anda mutlu etmek keşke kolayca mümkün olabilse.

Olay verimli olup olmadığın değil ki. Verimli olmak için uğraşıp uğraşmadığın. Tek işinin tkmt2 olmadığını biliyoruz ama tkmt2 senin için kıyıda köşede duran merak ettiğinde baktığın umrunda olmayan bir serverdi. 7 8 yıllık sabit oynayan bi kitlen var ve senin onlara verdiğin değer buydu. Sana binlerce lira yatıran adamlar da var demekki adamın değer verdiği bir yer tkmt2. Kazancın az bile olsa senin oyununu oynayan emek harcayan sana para kazandıran bu oyunu önemseyen müşterilerin için bu servere gerekli önemi vermeliydin. Bunları dile getirip Olumsuz eleştiri alınca da kudurup sağa sola ban atıyordun. Bu oyuncuları daha da kızdırıyordu. Hani desen ki şöyle şöyle yoğunum ilgilenemiyorum biraz zaman tanıyın felan anlayışla karşılardı oyuncular. En azından oyuncuların gönlünü almış olurdun. Yaş ortalamasının 25 olduğu bir Server hani çoluk çocuk yok anlarlardı seni. Yaşı büyük olup beyni küçük olanlar vardı onları da takmaya gerek yok. Neyse olan oldu umarım yapılan hatalardan ders almışsındır, almışızdır. Yeni bir oyun yaparsan McAdmin nickimle orda olucam :S

Teşekkür ederim ama yapabildiğim buydu. Elbette nihai amacım para kazanmaktı. Ama bunu yapabileceğim en iyi şekilde yapmaya çalışarak insanları mutlu etmeye ve işimi hakkını vererek yapmaya çalıştım.

Ben bu işin içerisindeysem benim düşünceme göre iyi olmalıydı.

Kusura bakma lütfen.

İşinin hakkını veriyordun işinde iyisin ona lafımız yok ama oyuncularını mutlu etmek için gerekli çabayı göstermedin, umrunda olmadı. Sadece kar odaklı değil de hem kar hem de oyuncu memnuniyetini düşünseydin çok daha iyi bir izlenim bırakırdın.

Dünyaya baktığınızda benden çok daha iyi bu işleri yapanlar olduğunu göreceksiniz. Oyun konusuna gelirsek unutmayın bu bir ekip işidir. Herşeyi ben yapmıyordum. İnsanlığıma ise bu övgünüz bunu kabul edebilirim. İyi bir insan olduğumu düşünüyor ve olmaya çalışıyorum. Çok teşekkür ederim.

Tkmt2 sürecinde çıkarcı ve adaletsiz bir insandın bunu biliyoruz. Oyunu açman için iltifat ediyorlar sana. Amacın oyuncuları mutlu etmek değildi, kar etmekti.

Şimdi doğruya doğru. Silahlara elde etmek çok zor gözüyle bakılıyordu. Yeni başlayan birinin erişmesi ne kadar mümkün. Parasını verirse erişiyordu ancak. Başka server açılması veya uğraşlar verilmesi bunu engellemek içindi.

Silah ne kadar fark ediyor tkmt2'de? Vs ler şansa bağlıydı bunu biliyorsunuz zaten. Kullanılan skiller veya hareketler gecikmeli olurdu çoğu zaman veya saçma sapan yerden skil işlemesi birinin bilgisayarında adam sekerken diğerinde kaçıyormuş gibi görünmesi felan, bu metin2 nin doğası silah ne kadar fark eder böyle bir oyunda? 19 20 bec silah alan bi adam ronark ta rahatça savaşabilirdi. Yeni başlayan birisi 500t lik silah almak zorunda değil almasına da gerek yok zaten. Dediğinşz gibi silahları saçma sapan değerlere çıkarıyorlar. 25 strli silah 100t, 50 str li olanı 300t 25 str ne kadar fark oluşturuyor? Yeni başlayan birisi rahat bi şekilde uyum sağlar benim sağladığım gibi. Kısacası bunları bahane etme biz bizeyiz gördük biliyoruz :)

Burada kimsenin he hö süyle iş yapılmadı. Bilinmeyen konular hakkında boş bik bik konuşuluyor. Bunca sene buranın açık kalması ve verilen hizmet hiç de kolay şeyler değil. Bu kadar biliniyorsa bu iş buyurun açın yapın. Şuan ki oyunların halini görüyorsunuz hepsi birbirinin aynısı en iyisi 6 ay sonra kapanıyor. TKMt2 için onca şey yazan şu oyun için hiç bir şey kazandırmayan insanlar şimdi açılsın diye bas bas bağırıyor.

Şurada küçük bir ortam var bu kitleyi bilen sayan bırakın da bu kitle birbiriyle burada bir anı defteri olarak konuşsun eğlensinler. Oyun kapanalı neredeyse bir sene oldu hala aynı tartışmaları yapıyorsunuz. Boş bunlar.

Evet tkmt2 gibi Server yok. Ama tkmt2 daha iyi olabilirdi. Oyuncuların derdi buydu zaten. Biraz boş kıyaslama yapıyorsun. Kimse yönetime öyle birşeyler ifade etmiyor. Admin'in işinde iyi olduğunu biliyoruz zaten ama oyuncularına değer vermiyordu bunu da biliyoruz. Tkmt2 daha zevkli hale getirilebilirdi. Mevcut kitlesini memnun edebilirdi. Bunlar Admin in yapabileceği şeylerdi. Ama zaman ayırmadı uğraşmadı ilgilenmedi. Olay bu başka bişey değil.