Masaldan hikayeye geçtin herhalde sıkıntı büyük
Ah bi de mantıklı yorum yazabilsen
Masaldan hikayeye geçtin herhalde sıkıntı büyük
Seni aldırıyor muyum ki mantıklı yazayım ? Her mesajın da he he demekten bıkmadın mı diyeceğine
1. 4 tane karakteri yan yana dizipte greenmont'ta gösteriş yapmaya benzemez hakkını vereceksin.
2. Kuşçunun diline peleseng olmayalım diye, değişik değişik isimlerle karşıma çıktığın için ss alamadım.
3. Madem rakip olarak görmüyorsunuz; Lider-Sura neden yazıyor ozaman? Ağlamaya çıldırmaya devam. Yine çok iyiyim.
[Blocked Image: https://i.hizliresim.com/5DrkZR.png]
Bunu bırakın kendi haline oyunun en iyisi biliyor herkes o ünvanları nasıl aldığını 1 tane hakkınla aldıgın ünvan hatırlayamıyom:) savaşçınıda az kesmedim ha turnuvalarda
RichPlayer hatırlarsın
Bunu bırakın kendi haline oyunun en iyisi
biliyor herkes o ünvanları nasıl aldığını 1 tane hakkınla aldıgın ünvan hatırlayamıyom:) savaşçınıda az kesmedim ha turnuvalarda
RichPlayer hatırlarsın
Bak kardeş, 30 kilosun hadi git işine oyalama beni.
Herkese Selamlaaaar
-Atlantice
Seni aldırıyor muyum ki mantıklı yazayım ? Her mesajın da he he demekten bıkmadın mı diyeceğine
![]()
Aldırsan da mantıklı yazamıyosun ki İmzama bak sen boşver gerisini
Aldırsan da mantıklı yazamıyosun ki
İmzama bak sen boşver gerisini
Kendi kendine övünüyor sıkıntı büyük
Herkese Selamlaaaar
-Atlantice
A.s. Kral.
Kendi kendine övünüyor sıkıntı büyük
Ne alaka İmzama bakıp ağlamaya devam et
Ne alaka
İmzama bakıp ağlamaya devam et
Kurgularınla güle güle.
Kurgularınla güle güle.
Imzama bak ve sonra agla kurgumuymus degilmiymis anlarsin
Dediğim gibi kurgularınla güle güle.
Fazla yüklenme Davut eror verecek Gördümde kelime daarcığı genişlemiş yeni şeyler söylüyor ?
Adını Alp diye tanıtıp yanımıza gelmişti bu Cihan mı herneyse işte DengesizMuhtar bir bu 2 muhattap alıp prestij kastırmam ben buna sizlerede tavsiyem odur senin her tarafın ninja olsa kaç yazar ya çocuk
Normalde bir cevap vermeyecektim Admin
e söylemiştim bu yorumu silmesini ama silmedi hatta eminim ki benim yorumumu silecek. Ben tkmt2 yi nerdeyse ilk açıldı zamanlardan beri oynuyorum ve herkes beni CİHAN olarak tanıyor. Alp olayını çıkarma sebebini biliyorum ki zaten bilen kişilerde var ama dediğim gibi bu serverda pek sevilen birisi değilim o yüzden kimse beni savunmuyor ki kimsenin savunmasına ihtiyacımda yok. Adını hatırlamıyorum biriyle arenaya gidecektin benim bütün itemlerimi istemiştin bende 1-2 item veririm sıkıntı değil ama tüm itemlerimi verecek kadar sana güvenmiyorum demiştim çünkü itemlerim o zamanın en değerli itemleri arasındaydı. Sende benden itemleri alamadığın için arenaya gidememiştin (rezil olmuştun) sonra kendi çapında beni loncadan mı atmıştın ya da öyle bir muhabbet olmuştu da ben mi çıkmıştım orasını hatırlamıyorum ( sen atmış ol kralsın sen ). Sürekli karakter değiştirdiğim doğrudur o zamanları bilen bilir serverda bıçakçıların gücü aşırı düşüktü ben İyileştirme şaman oynadım, bedensel oynadım, zihinsel oynadım, karabüyü oynadım, okçu oynadım. Kısacası aklına gelebilecek her hesabı yaptım. Oyunda ki en yüksek lwl Axines miydi sanırım öyle bir karakter vardı bedensel. Ben o arkadaşla arenaya girmiştim ki aramızda nerdeyse 7-8 lwl fark vardı ama 3-0 ya da 3-1 kesebilmiştim ve kendi itemlerimle kesmiştim (karabüyüydüm bu arada). Aaaa çok özür dilerim hocadan yani Kwon dan 1 tek kalkanını almıştım blok yoktu benim kalkanımda diye o kadar. Hani benim karakterlerim çok değersiz ve kötüymüş ya onu açıklamak istedim. Sonra zaten karabüyüyü iyileştirme şamanla değiştirmek istedi birisi değiştik ama bir ton yalan dolan bir şeyler oldu onun senle alakası yok o konuları açmayalım
Uzun lafın kısası beni sevmek zorunda değilsiniz ama benim oynadığım karakterler hiç bir zaman ezik olmadı. Sürekli hesap değiştim Alpha döneminde 1 hesabın içinde 4 tane 120 karakter vardı siz düşünün artık ama elimden geldiği kadar sağlam dizdim hepsini ki Bıçakçıma kimse kötü diyemez. Serverın yarısından çoğu kesemedi bile kesebilen 3-4 kişi vardı ki bunlardan hiç birisi eze eze 9-0, 9-3 gibi skorlarla kesemedi. Hırsızlık ile suçlandım ama beni tanıyan tanıyor bu oyuna milyarlarca para yatırdım sayın Admin in IBAN numarasını kaç sene geçmesine rağmen hala aklımdan ezbere söyleyebilecek kadar Cash çekmişim siz düşünün. Sizce bu kadar para yatıran birisi 3-5 kuruşluk itemlere göz diker mi ? Neyse siz beni sevmemeye devam edin benim için sıkıntı değil. Oyundaki 5-6 kişi sevmiş sevmemiş benim hayatımı etkilemez. Umarım ilerde bu server açılır o zaman çok ciddiyim her karakterden 1 tane dizecem ama 4 karakter var hepsinden 1 tane değil. 2 tane ninja olacak birisi okçu diğeri bıçakçı. 2 tane sura olacak birisi büyülü diğeri karabüyü. Anlayacağınız 8 tane hesabım olacak. Karabüyünün güçlü olduğu dönemlerde bıçakçıyı kestikleri için sevinen arkadaşları o zaman görecem
Neyse bu benim son yorumum umarım admin bunu silmez. Nerdeyse 5 gündür şu yorumu silmesi için rica ediyorum post numarasına kadar söyledim rapor ettim ama silinmedi. Umarım buda silinmez sayın Admin
im
Evet oyunda olduğu gibi peşime takılan sayısı artışa geçerek 2 oldu dahada artacağına inanıyorum.
Kelimeler hakkında laf atmaya çalışan kelimeleri daha düzgün yazamıyorken neyin akıl vermesidir ? Djdj "Eror" "daarcığı"
Dediğim gibi kurgularınla güle güle.
Takipte kal
Fazla yüklenme Davut eror verecek
Gördümde kelime daarcığı genişlemiş yeni şeyler söylüyor ?
Eh işte tek tük yeni şeyler çıkıyor Nerden duyduysa artık
Takipte kal
Eh işte tek tük yeni şeyler çıkıyor Nerden duyduysa artık
Takipte kal diyen kişi ilk alıntı yapan kendisi
İkinci cümlen baştan ofsayt, senin hakkında bir çok sebep üretebilirim ama kişiliğim değil.
kavgaları görünce bir an oyun açıldı sandım
Normalde bir cevap vermeyecektim Admin e söylemiştim bu yorumu silmesini ama silmedi hatta eminim ki benim yorumumu silecek. Ben tkmt2 yi nerdeyse ilk açıldı zamanlardan beri oynuyorum ve herkes beni CİHAN olarak tanıyor. Alp olayını çıkarma sebebini biliyorum ki zaten bilen kişilerde var ama dediğim gibi bu serverda pek sevilen birisi değilim o yüzden kimse beni savunmuyor ki kimsenin savunmasına ihtiyacımda yok. Adını hatırlamıyorum biriyle arenaya gidecektin benim bütün itemlerimi istemiştin bende 1-2 item veririm sıkıntı değil ama tüm itemlerimi verecek kadar sana güvenmiyorum demiştim çünkü itemlerim o zamanın en değerli itemleri arasındaydı. Sende benden itemleri alamadığın için arenaya gidememiştin (rezil olmuştun) sonra kendi çapında beni loncadan mı atmıştın ya da öyle bir muhabbet olmuştu da ben mi çıkmıştım orasını hatırlamıyorum ( sen atmış ol kralsın sen
). Sürekli karakter değiştirdiğim doğrudur o zamanları bilen bilir serverda bıçakçıların gücü aşırı düşüktü ben İyileştirme şaman oynadım, bedensel oynadım, zihinsel oynadım, karabüyü oynadım, okçu oynadım. Kısacası aklına gelebilecek her hesabı yaptım. Oyunda ki en yüksek lwl Axines miydi sanırım öyle bir karakter vardı bedensel. Ben o arkadaşla arenaya girmiştim ki aramızda nerdeyse 7-8 lwl fark vardı ama 3-0 ya da 3-1 kesebilmiştim ve kendi itemlerimle kesmiştim (karabüyüydüm bu arada). Aaaa çok özür dilerim hocadan yani Kwon dan 1 tek kalkanını almıştım blok yoktu benim kalkanımda diye o kadar. Hani benim karakterlerim çok değersiz ve kötüymüş ya onu açıklamak istedim. Sonra zaten karabüyüyü iyileştirme şamanla değiştirmek istedi birisi değiştik ama bir ton yalan dolan bir şeyler oldu onun senle alakası yok o konuları açmayalım
Uzun lafın kısası beni sevmek zorunda değilsiniz ama benim oynadığım karakterler hiç bir zaman ezik olmadı. Sürekli hesap değiştim Alpha döneminde 1 hesabın içinde 4 tane 120 karakter vardı siz düşünün artık ama elimden geldiği kadar sağlam dizdim hepsini ki Bıçakçıma kimse kötü diyemez. Serverın yarısından çoğu kesemedi bile kesebilen 3-4 kişi vardı ki bunlardan hiç birisi eze eze 9-0, 9-3 gibi skorlarla kesemedi. Hırsızlık ile suçlandım ama beni tanıyan tanıyor bu oyuna milyarlarca para yatırdım sayın Admin in IBAN numarasını kaç sene geçmesine rağmen hala aklımdan ezbere söyleyebilecek kadar Cash çekmişim siz düşünün. Sizce bu kadar para yatıran birisi 3-5 kuruşluk itemlere göz diker mi ? Neyse siz beni sevmemeye devam edin benim için sıkıntı değil. Oyundaki 5-6 kişi sevmiş sevmemiş benim hayatımı etkilemez. Umarım ilerde bu server açılır o zaman çok ciddiyim her karakterden 1 tane dizecem ama 4 karakter var hepsinden 1 tane değil. 2 tane ninja olacak birisi okçu diğeri bıçakçı. 2 tane sura olacak birisi büyülü diğeri karabüyü. Anlayacağınız 8 tane hesabım olacak. Karabüyünün güçlü olduğu dönemlerde bıçakçıyı kestikleri için sevinen arkadaşları o zaman görecem
Neyse bu benim son yorumum umarım admin bunu silmez. Nerdeyse 5 gündür şu yorumu silmesi için rica ediyorum post numarasına kadar söyledim rapor ettim ama silinmedi. Umarım buda silinmez sayın Admin im
Kardo Alphada senin ismin neydi. Arşive bakıyım bi
Takipte kal diyen kişi ilk alıntı yapan kendisi
İkinci cümlen baştan ofsayt, senin hakkında bir çok sebep üretebilirim ama kişiliğim değil.
Takipte kalıp ağlamaya devam edebilirsin