Yahu sen neyi ispatlamaya çalşıyorsunki ? şu oyunu oynadığım süre zarfında 3 ay tanıdım Tandığım şeklide anlatayım.
Kesmiş yada kesilmiş olman çok normal. Savaşçı ve Şamanla oyunculuğunu belli edemezsin. Kritiğe baktığı için. Ninja ve Surada belli edebilirsin oyunculuğunu ve ben oyunculuğumu belli ettim. 3-0 kestim İtemleri vermeden kaçtın. Elinde 27-28 Beceri hayalet olanları, nelerini dengesizce tokatladım. Kendine güvenenleri korumasız kesip dalga geçtim. Neurotic
(AzazeL) iyi bilir beni. Haydi Sercan ona söyle seni finalde korumasız nasıl kestiğimi. Ağababanızım inkar etmeyin. Ağlamaya devam. Bb.
Admin
kimlerin nekadar ünvan aldığını görebiliyormusunuz? Foruma atabilme şansınız varsa lütfen. (NOVA: 11 Sura, 7 Ninja, 1 Savaşçı, 1 Şaman Olması lazım)
Yahu sen neyi ispatlamaya çalşıyorsunki ? şu oyunu oynadığım süre zarfında 3 ay tanıdım Tandığım şeklide anlatayım.
Ortada dengesiz var sahte.
Parası olmadığından nickleri alıp paraya satmaya çalışan biri.
Okadar laf söyleyip tartıştığı insana belirli bir ücret karşışığında özür af dileyen biri abi çeken biri.
Aldığı ünvanı ünvan diye düşünen arenada adeta kovalamaca oynayan biri.
Ne Alphada tanırız ne dreamda 3 Aylık bir karakter insanlar üzerinden pirim yapmaya çalışan birisin.
Bizim burda tatlı atışmalarımızın , konuşmalarımızın bir değeri var seneler öncesinden bahsediyoruz. Kendini bu kulvara sokmaya çalıştığın bellide,
Yazdıklarınla yaşadıkların içler acısı.
Ayrıca Surayıda oynyabiliyorum zannetme. Büyülü sura olarak göremedim seni. Çözme tutmayınca kesiyorsun doğal olarak. Eğer tutarsada arenada kaçıyorsun. Züğürt adamdan Ağababa olmaz bu arada 
6-0 Savaşını kestim 3-2 suranı. Önde olan yine benim herzaman olduğu gibi
Kudur hemen kafanda bir senaryo yaz ben sana söyleyim. Bol yalanlı bir okadarda komik olsun
BayBay
Örmcek Korktumu Yılaaaaan Korktumu korkmadımııı