Şimdi yazılarında doğru olanlarda var yanlış olanlarda eksik olanlarda. Her köşeye sıkıştığında hodri meydanı katman biraz komik. Hodrimeydandan atılan ben değilim benim en yakın arkadaşım. Doğal olarak ben çıktım.
Ve senin bunları bizzat şahit olmadığınıda biliyorumki ben hodrideyken sen kısa şort ile geziyordun yalansa yalan de 
Vs konusuna gelirsek benim bir vsye gelmemem mümkün değil helede beleş vs ise bu inandırıcı olmaz. Hasan derbedere sor 20 Eşşizine ws atıyorduk biz
hiçde korkumuz yoktu.
Batuhanla o zamanlara aramız iyiydi ticaretimiz oluyordu tanışıklığımızda ordan geliyor. Benim askere gittiğim tarihle ws attığımız tarih arasında 1 seneye yakın oynuyor neredeydin buzamana kadar derler adama.
Riddick e sorabilirsin kimseye yanlışımız olmadı onlada ticaretimiz oldu hakkımda atıp tutan iftira atanların yanında saf alıyordun yoksa benim sana bir kinim yoktu. Ben çok iyi vs atıyorum beni kimse kesemez demedim.
Ama risk alabiliyordum maddi durumumdan ötürü korkmadan oynardım eh buda tecrübe olarak bana döndü.
Novadan sonra nekadar zor olsada şuan yazacağım zor olsada sizleride arar olduk.
Malum bir vs içinde atacak adam lazım. Alphada vs atıpda turlayan görmedim ben bu yüzden yinede tebrik edebilirim.
Ben olmasaydım hodrimeydanda eşşiz zırhlı karaktermi vardı allahını seversen
Emre yalvarıyorduki çarları aç diye oyunu canlandıranmı bizdik bitirenmi birdaha düşün.