Olağan üstü server varken(TKMT2). Adamlar çözme atınca donan serveri oynuyordu anlam veremedim hiçbi zaman. Admin nezaman açıyorsunuz halen bekliyoruz biz?
DengesizMuhtar tarafından gönderilenler
İyi Geceler ... zZz

-
-
Hangi serveri oynadıysak olmuyor be. Şöyle açılsada, işten geldiğimizde sıcak kahvemizi alıp oyunu oyun tadında oynasak. Nerdesin çocukluğumuzu özlettiren adam?
-
$253 Selamün Aleyküm. Tk açılıyor deseler firardayım. Admin seviliyosun.
(LanetKuscu)
-
-
-
Dostum güzel güzel anlatmışssın eyvallah da ben buna tamamen emek hırsızılığı olarak bakarım bu adamlar dediğin gibi 7-8 sene uğraş vermişler son ana kadar getirmişler serveri sonra birisi çıkıp aynı files üzerinden bir server açıyor 8 senelik emeğin üzerine yatıyor Yahu hepsini anlarım Oyun yetkilisinin nicki ''Admin'' bari bukadar özenti olmasalardı neyseki Rivals falan yapmamışlar Kaldı ki Hodrimeydan ekibi tarafından yapıldıgı bariz belli... Oyunu oynadığım zaman boyunca yerimde durmadım tek tabanca ona buna sıktım önüme kim geldiyse mesafemi koydum kestim forumda sergiledim sözün özü ben ne oncuyum ne buncuyum ByBitter oyunu bıraktıktan sonra yalnız kurt takılan birisiydim Sözün özü bu adamlar taraf tutmadan becerebilecekler mi yöneticiliği sanmıyorum.. Kaldı ki bi taraftan biri yoksa rekabette yokdur siz bu oyundan zevk alıyordunuz cünkü kıyasıya rekabet ortamı vardı haliyle dostta kazandınız ŞİMDİ aynıları olabilir mi ? Olmaz...Beni kesen birisi çıkarsa taraf tutuyorlar demektir. Takipte kalın.
-
Anca pvp de Lider olursun ki oda değilsin sen
Kendi loncanın lideri olursun anca o loncayada senden başkası girmez
Kaslı çocuk, Lider'in arkasına ihtiyacı yoktur.
Her karekter'de Ünvan almıs Ün salmış Başarısını çekemeyen Düşman olan Lider'e Selam
Kadirin selamı var kanka .
A.Selam. Vefa sana bir haberim var ulaşsana bana.
-
Server Lideriyim ben bile bukadar atışmıyorum. Aşırı iyiyim.
-
tanıtım var ama oynıyan y0k.
Onu demek istemedim. Herkez özgürce server açıyor.
-
Herkese Selamlaaaar
-AtlanticeA.s. Kral.
-
Bunu bırakın kendi haline oyunun en iyisi
biliyor herkes o ünvanları nasıl aldığını 1 tane hakkınla aldıgın ünvan hatırlayamıyom:) savaşçınıda az kesmedim ha turnuvalarda
RichPlayer hatırlarsın
Bak kardeş, 30 kilosun hadi git işine oyalama beni.
-
İlginiz için teşekkürler.
Yeni açılacak serverler için Ünlüler ve 1M aboneli Youtuberler reklam yapıyor yorumunuz varmı?
-
Farklı birisin yemin ediyorum
İnsanların seni sahiden kendine rakip olarak gördügünümü sanıyorsun? İnsanları güldürmekten ve tilt etmekten başka bir işe yaramıyorsun.
1. 4 tane karakteri yan yana dizipte greenmont'ta gösteriş yapmaya benzemez hakkını vereceksin.
2. Kuşçunun diline peleseng olmayalım diye, değişik değişik isimlerle karşıma çıktığın için ss alamadım.
3. Madem rakip olarak görmüyorsunuz; Lider-Sura neden yazıyor ozaman? Ağlamaya çıldırmaya devam. Yine çok iyiyim.
[Blocked Image: https://i.hizliresim.com/5DrkZR.png]
-
Adını Alp diye tanıtıp yanımıza gelmişti bu Cihan mı herneyse işte DengesizMuhtar bir bu 2 muhattap alıp prestij kastırmam ben buna sizlerede tavsiyem odur senin her tarafın ninja olsa kaç yazar ya çocuk
Heryerden türeme çıkıyor. Ağlamaya devam.
-
Sen komikliğin ne demek olduğunu biliyormusun gerçekten ? Mesela kurtar vadisi müzikleriyle ekran görüntülerini paylaşmak komik bu herkesce komiktir. Bunu sen iyi yapıyorsun mesela :))
Senin demek istediğini anlayan varmı takıldığın platformlar da. Tamamen saçmalıkdan gerçek dışı sözlerden başka birşey değil.
Kendini şöyle düşün. Ben parayla susturulacak bir karakterde insanım. Benim lafımın geçerliliği yoktur. Oyunda olsaydık sana forumdan özür diletirirdim üç beş bişey verip.
Yapmadığın şey değil.
Gerçi inkar edip hatta yemin bile edebilirsin şu Basit varoş Metin2 için , sen öyle bir insansın
Sıktın.
-
Arenada kaçmayı üstün zeka olarak gören bir kafayla konuşuyorsun bil istedim
Herkes bu utancı yaşayamıyor Skilden felan kaçmak değil hee Bildiğin kovalamaca ilginç
Ne demek istediğimi anlayamıyorsun. Tekrar oku sonra yorum yap. Komik duruyorsun.
-
yenıkurun ısmı farklı olsn burdan paylasın gelek mt2 oynuoz skıntıdan patlıorm orda
mutlu yılar hepınıze
Film izlerken, kendini başrol oyuncuya fazla kaptırma. Zararlı.
-
-
Admin V4 ne zaman gelecek umuduyla hergün foruma bakıyorum.
-
Sen Bunu Sadece Kara Büyüde Yapmıyorsunki Savaşçıda Dünya Turu Ninjada Arı Gibi Şamanda marsa Gidip Geliyorsun Seni Bilen Biliyor Burda Boş Kelime Dökme Topuklarını Görim ...
Adam gibi adamlarla cıvımadan oynarım. Birini kesmeyi kafaya koyduysan her yoldan her türlü kesersin. Demekki kesmeye gücü,zekası,planı yoktuki kesemiyorlardı?
Birde şu konuyu unutmuşum ben. Çok eğleniyorum bu konuda:
Surada kesemedikleri için yan karakterlerimden yararlanıyorlar foruma atıp bakın kuşçuyu kestim deyip konu açıyorlar. Bilmiyorlarki diğer karakterleri oynamayı bilmediğimi. Savaşçı,Şaman ve Ninjayı açma sebebim insanları çıldırmaktan zevk alıdığım için açtım.
Bir de baktımki yıllardır aynı karakteri oynayıp ne yapsada ünvan alamayanlardan daha iyi oynadığımın farkına vardım. Her karakterde ünvan almışım. Aşırı iyiyim.