TKMt2 tekrar açılmalı mı? 9
Sonuçlar sadece katılımcılar tarafından görülebilecektir.
2017 yılında Gameforge şirketi pvp sunucularına telif gözdağı verse de aradan yıllar geçti. Şirket, pek bir icraat gerçekleştirmedi. TKMt2 kapanalı 6 yıl olmuş ancak bu tadı alanların, oyunun havasını soluyanların, kaliteli arkadaş ortamı oluşturanların hâlâ zihninde. Öyle ki 6 yıl geçmiş, tozlu raflara kaldırılmış bir oyun için bile haftalık, aylık kontroller yapıyoruz bir kıvılcım görebilmek için. Eski konuları biraz ziyaret ettim boş vaktimde. Adminin oyunun açık olmamasındaki sebebin, yapımcı şirketin tutumu ve açıklamaları olduğunu bir kez daha gördüm. (Nasılsınız sf. 2) Oyunda geçirdiğimiz senelerin hatrına ve yönetim ekibimizin affına sığınarak 2023 yılında tekrar bu soruyu sorma ve foruma ara sıra uğrayan arkadaşlara anket açma ihtiyacı hissediyorum. Bunca yılın ardından, yapımcı şirketin hiçbir işlem yapmadığına da kendi gözlerimizle tekrar tekrar şahit olduk. Eğer ki yönetim ekibimiz de inadını kırıp, talepler doğrultusunda masaya oturup tekrar bir değerlendirme yaparsa çok memnun olurum. Umarım bizim de en azından bu kadar hatrımız vardır. Söylediğim gibi yönetim ekibimizden ricam net. Eski dostlarıma da sorum net. Herkese selamlar.