TKMt2 Hizmeti Devam Etmeli mi ? 64
-
Evet (57) 89%
-
Hayır (7) 11%
Her ne kadar Admin arka planda kendi düşüncelerine sahip olsada TKMt2 sürecinin devam etmesini isteyen arkadaşları görebilmek adına bu soruyu soruyorum.
Her ne kadar Admin arka planda kendi düşüncelerine sahip olsada TKMt2 sürecinin devam etmesini isteyen arkadaşları görebilmek adına bu soruyu soruyorum.
Ağanın malı gider,kahyanın canı gider
herkez evet dese'de admin açmıyacaktır inadı tuttu
29 kişi içinmi açıcak oyunu
29 kişi içinmi açıcak oyunu
Şunuda göze almalıyız ki anketi ben başlattım Burak başlattı diyerekten oy kullanmayan mutlaka vardır
Birde normalde TKMt2 oynayan oyuncuların forumdan da düştüğünü göze alıyorum haberleri olsa devam edecek kişiler biliyorum En baba örneği (Kwon)...
Oyun sıfırdan başlayacağı için reklamın katkısıyla yeni kişilerde başlayabilir
Tahmini ortalama 200 online ile eskisi gibi geçinilebilir diye düşünüyorum
Admin
konu ilk açıldığında anında hayır oyu aldı o sizmiydiniz?
Hayır diyenler Admin'in arkadaşları
Admin açsa toplanacaz komple ama işte...
Display MoreŞunuda göze almalıyız ki anketi ben başlattım
Burak başlattı diyerekten oy kullanmayan mutlaka vardır
Birde normalde TKMt2 oynayan oyuncuların forumdan da düştüğünü göze alıyorum haberleri olsa devam edecek kişiler biliyorum En baba örneği (Kwon)...
Admin konu ilk açıldığında anında hayır oyu aldı o sizmiydiniz?
Nova Alpha gibi olacak dendiğinde 600 küsur kişi görmüştü pik yaptığı zamanlarda. O sayıyı rahatlıkla görür, ama adminimiz inatçı çıktı yapacak bir şey yok ,patent diyor , oyun dosyası başkasının falan diyor canım istemiyor açmak demiyor
Yazdım yazdım sildim bu kısmı , o kadar çok şey yazıp uzatasım var ki, sonra düşünüyorum ne gerek var "açılmayacak sonuçta". Söylemiş miydim bilmiyorum ama "Ellerine sağlık" hizmetlerin için Admin
Burak sanırım ben hayır dedim yanlış işaretleyip oy kullandım
Neyse bi önemi yok zaten sonuç nolursa olsun oyun açılmaz admin açıcak olsa kapatmazdı diye düşünüyorum
Kararını vermiş boşa debeleniyoruz acmayacak.
Açılsın tabi ya
Display MoreŞunuda göze almalıyız ki anketi ben başlattım
Burak başlattı diyerekten oy kullanmayan mutlaka vardır
Admin konu ilk açıldığında anında hayır oyu aldı o sizmiydiniz?
Hadi öyle dielim.. Gene toplasan 100 - 150 kişi olcak.. Reklam yapmıor gelen yok felan tamam kabul ama genede dediği gibi 100 kişinin oyun oynama hevesi yüzünden neden böle bi işe girişsinki..
Hadi öyle dielim.. Gene toplasan 100 - 150 kişi olcak.. Reklam yapmıor gelen yok felan tamam kabul ama genede dediği gibi 100 kişinin oyun oynama hevesi yüzünden neden böle bi işe girişsinki..
buna katılıyorum işte.
Admin açarsan CoolerTEAM olarak sadece benden 350 k (tl) paran hazır. Diğer ahaliyi felan karıştırmıyorum. Alpha olsun para sıkıntı değil admin yaşatırız seni yahu, yap herşeyi alphada ki gibi hatta istersen biraz daha pahalı yap. Yanlış anlamada novayı açtın bi silah 5 tl yok yani kardeşim bi sigara olmuş 13 küsür lira bi silah neden o kadar ucuz bi kraliyet 10 lira millet para çarına kraliyet takıyordu hatta bırak para çarını pazar çarına takan bile vardı tanıdığım biri şekli seviyorum derdi :)) açılmasını sadece canımız sıkkınken savaşmak ronarka girmek felan fistan.
Veya dersen burdaki onlineler yetmez bana şuanda rövaşta olan 1-120 aç abicim sen aç ama bilgili kişi açsın sen yönet şahsen ben arada da olsa vakit buldukça gelirim. Ek gelir kaynağını neden istemez bir insan, neyse 2018 diyorlardı telif için az kaldı bakalım.
Açılır açılmaz 500tlde benden alpha gıbısı yok.ARKADAŞA KATILIYORUM İTEMLER ÇOK UCUZ DU VE BOTSUZ Bİ OYUN LÜTFEN
Karabüyü devam
Haklısın reis
Admin açarsan CoolerTEAM olarak sadece benden 350 k (tl) paran hazır. Diğer ahaliyi felan karıştırmıyorum. Alpha olsun para sıkıntı değil admin yaşatırız seni yahu, yap herşeyi alphada ki gibi hatta istersen biraz daha pahalı yap. Yanlış anlamada novayı açtın bi silah 5 tl yok yani kardeşim bi sigara olmuş 13 küsür lira bi silah neden o kadar ucuz bi kraliyet 10 lira millet para çarına kraliyet takıyordu hatta bırak para çarını pazar çarına takan bile vardı tanıdığım biri şekli seviyorum derdi :)) açılmasını sadece canımız sıkkınken savaşmak ronarka girmek felan fistan.
Veya dersen burdaki onlineler yetmez bana şuanda rövaşta olan 1-120 aç abicim sen aç ama bilgili kişi açsın sen yönet şahsen ben arada da olsa vakit buldukça gelirim. Ek gelir kaynağını neden istemez bir insan, neyse 2018 diyorlardı telif için az kaldı bakalım.
iyi hoş güzel demişsin de herkes senin benim gibi cash cekemiyor ki yüklü miktarda parası olmayanlarıda düşünmek lazım silah fiyatlari iyi şuan önceden dediğin gibi kraliyet 25 tl silahlar 10 TL idi (92) silahları Alpha da ne kadar ucuz o kadar iyi bence
Haklısın reis
Bende bir şey diyemedim haklıdır