Servet kardeşimden tkmt2 ahalisine selamlar getirdim kucak dolusu. Kendisi özel sebeblerden dolayı foruma giremediğini söyledi saygı ve selam ile.

Tkmt2 Nostalji Kesitler
-
-
-
bir şahıs için bana karşı gelenler yorum yazmasın rica edicem sonunda kendiside vurdu ona bir darbe
o kendini biliyor mesaj net iletilmiştir umarım
-
[Blocked Image: http://i.hizliresim.com/bbj8GY.jpg]
-
[Blocked Image: https://i.hizliresim.com/nJnJq1.jpg]
Zamanında bizden çok çekti bazen ciddi ciddi üzülüyordum
Heleki senin yaptıkların eyvah xADANALIx
-
Oyunu oyun gibi oynuyorduk. Hakkımızda çok atılıp tutuldu. İtemse kralını yaptık karakterse hepsinden çifter çifterdi. Bizim karakterlerimizle bizlere arenada gider yapanlar oldu derslerini verdik.
Herkesin kafasındaki ulaşmak istediği ulaşamayıncada iftiralara maruz kalan adamdık. Ona buna abi dayı çekerek bir çevre edinmeyede çalışmadık. Vs arena konusuna gelirsekde. Ama harbi vslerden bahsediyorum.
Novadaki kovalamacadan değil. Alphacılar bilir. Benim bu svdeki kestiğim adamı kimse kesmemiştir bu bir idaadır. İspatla konuşurum sadece karakter ismini ver . Vs atmadıklarımda kendilerinden kaynaklıdır. Atamamıştır.
Bu bir özgüvense evet haklısınız. Bu oyunun en kralıydım ben. En iyisiyim diyenlerin itemlerini biz dağıtıyorduk Yazamadığımız şeyler var.
Normalde suçsuz günahsız kimsenin ne canını yaktım yada sizin değiminizle ağlattım. Hak edene hakkını verdim.
Senin anılarında oyun bilginde bizimkinin yanından geçemez kardo.
Lütfen 6 ay 1 senelik fotolarınızı videolarınızıda anı olarak paylaşmayınız.
Bitmiş oyun hakkında ne bu hırs bu ne tripler diyenler. Genelde oyundada oyun bu kardeş fazla kaptırma diyenlerdi
Sizin aklınıza gelen emin ol bizim aklımıza önceden gelmiştir.
LoNeLiFe ekibi. İzbırakanlar Asla Unutulmaz.
-
Şu videonun müziğini duyunca otomatikman "hiya hu ha" dedim.
-
Oyunu oyun gibi oynuyorduk. Hakkımızda çok atılıp tutuldu. İtemse kralını yaptık karakterse hepsinden çifter çifterdi. Bizim karakterlerimizle bizlere arenada gider yapanlar oldu derslerini verdik.
Herkesin kafasındaki ulaşmak istediği ulaşamayıncada iftiralara maruz kalan adamdık. Ona buna abi dayı çekerek bir çevre edinmeyede çalışmadık. Vs arena konusuna gelirsekde. Ama harbi vslerden bahsediyorum.
Novadaki kovalamacadan değil. Alphacılar bilir. Benim bu svdeki kestiğim adamı kimse kesmemiştir bu bir idaadır. İspatla konuşurum sadece karakter ismini ver . Vs atmadıklarımda kendilerinden kaynaklıdır. Atamamıştır.
Bu bir özgüvense evet haklısınız. Bu oyunun en kralıydım ben. En iyisiyim diyenlerin itemlerini biz dağıtıyorduk Yazamadığımız şeyler var.
Normalde suçsuz günahsız kimsenin ne canını yaktım yada sizin değiminizle ağlattım. Hak edene hakkını verdim.
Senin anılarında oyun bilginde bizimkinin yanından geçemez kardo.
Lütfen 6 ay 1 senelik fotolarınızı videolarınızıda anı olarak paylaşmayınız.
Bitmiş oyun hakkında ne bu hırs bu ne tripler diyenler. Genelde oyundada oyun bu kardeş fazla kaptırma diyenlerdi
Sizin aklınıza gelen emin ol bizim aklımıza önceden gelmiştir.
LoNeLiFe ekibi. İzbırakanlar Asla Unutulmaz.
Atıp tutuyor aldırış etmeyin gereksiz ve zararsız eleman. Evine arabasına atılır dedin geldik arenaya anlaştık bir kaç iteme. 3 set attık 3-0? Hiçbişey vermedin. Kaçıyor diye tutturdun kaçtın gittin oyundan çıktın.
-
Atıp tutuyor aldırış etmeyin gereksiz ve zararsız eleman. Evine arabasına atılır dedin geldik arenaya anlaştık bir kaç iteme. 3 set attık 3-0? Hiçbişey vermedin. Kaçıyor diye tutturdun kaçtın gittin oyundan çıktın.
Benim üzerimden reklam çabalarını bırakamadın gitti. Benim iddaalı vs attıklarıma sor bakalım kimin neyi kalmış. Madem atıyorsun destekli at savaşcını 6-0 Kestim. LoNeLiFe ile arenaya giremediğin için başka çarla sokmuştum seni arenaya. Gerçi milletin ismini alıp parayla satmaya çalışan adamsın. Oyun parasına özür dilettirdiler gözümün önünde sana. Dİkkate alınmanı beklemiyorsun herhalde
Sahte dengesiz seni.
Senin yüzünden arenanın elitliği kalmadı. Vsmi atıyorsun kovalamacamı belli değil. Novanın yüzkarası
Kurtlar vadisi müzikleriyle slayt yapan adam hahahaha. Başka cevap yok. Hayal kur sen. Bir kaç iteme anlaşmışız
Ulan ya
-
Benim üzerimden reklam çabalarını bırakamadın gitti. Benim iddaalı vs attıklarıma sor bakalım kimin neyi kalmış. Madem atıyorsun destekli at savaşcını 6-0 Kestim. LoNeLiFe ile arenaya giremediğin için başka çarla sokmuştum seni arenaya. Gerçi milletin ismini alıp parayla satmaya çalışan adamsın. Oyun parasına özür dilettirdiler gözümün önünde sana. Dİkkate alınmanı beklemiyorsun herhalde
Sahte dengesiz seni.
Senin yüzünden arenanın elitliği kalmadı. Vsmi atıyorsun kovalamacamı belli değil. Novanın yüzkarası
Kurtlar vadisi müzikleriyle slayt yapan adam hahahaha. Başka cevap yok. Hayal kur sen. Bir kaç iteme anlaşmışız
Ulan ya
Hadi ağlamaya, yalanlara devam by.
-
[Blocked Image: https://i.hizliresim.com/jQk5gL.jpg]
"Biz geçmişi unutabiIiriz ama geçmiş bizi unutmaz."
-
[Blocked Image: https://i.hizliresim.com/jQk5gL.jpg]
"Biz geçmişi unutabiIiriz ama geçmiş bizi unutmaz."
Acımasız ve tehlikeli
-
-
Sabır etmek çok şey getirir : )
[Blocked Image: https://i.hizliresim.com/DyNbAz.png]
Kaç yıl geçti kıracak mı acep ? Hâlâ bekliyoruz
Acımasız ve tehlikeli
...
-
-
-
Alphanın son videosu
Dreamin ilk videosu serverda 30 35 kişi oynarken
buda dream'in son videosu
Nice dostluklar edindim hala devam ettirdigim, ama can ciğer olduklarımda hal hatır sormuyorlar
Ruzi'm kızabilir ama kusura bakma kardeşim yaptım artık senin forum hesabındaherkese iyi forumlar.
-
-
TEK YOL ALPA
-
Kalabalıkta aslan olup tenhalarda kedicik olanlar vardı hey gidi günler hey