Djdjdjd. Sen bana fazla bağımlı olmuşsun, psikolojik baskı fazla işlemiş
Fiziksel baskı imzamda
Djdjdjd. Sen bana fazla bağımlı olmuşsun, psikolojik baskı fazla işlemiş
Fiziksel baskı imzamda
Fiziksel baskı imzamda
Kendi kendine uğraştığını ve peşimden ayrılamamanla birlikte dumanı yediğini ve her mesajında bu durumun aşıkâr olduğunu bilmeni isterim.
Kendi kendine uğraştığını ve peşimden ayrılamamanla birlikte dumanı yediğini ve her mesajında bu durumun aşıkâr olduğunu bilmeni isterim.
![]()
imzam bakınca aşikar olanın ne olduğunu anlarsın umarım Takipte kal
imzam bakınca aşikar olanın ne olduğunu anlarsın umarım
Takipte kal
Yukarıda gayet açıklayıcı yazdığımı düşünüyorum. Ayrıca yine ilk alıntıyı sen yapmışken benim takip etme gibi lüksüm olamaz.
Yukarıda gayet açıklayıcı yazdığımı düşünüyorum. Ayrıca yine ilk alıntıyı sen yapmışken benim takip etme gibi lüksüm olamaz.
Takipte kal
Takipte kal
Dedi ve ilk alıntıyı yaparak takipte kaldı.
İlk alıntıyı yapıyorum. wolfchease McLaggen' aynı mesajları atmamayı ne zaman bitirmeyi düşünüyorsunuz? Bence bu kadarı yeter ikiniz için de.
İmzama bak ve takipte kal
İlk alıntıyı yapıyorum. wolfchease McLaggen' aynı mesajları atmamayı ne zaman bitirmeyi düşünüyorsunuz? Bence bu kadarı yeter ikiniz için de.
Kurallara aykırı bir durum yok Sadece eğleniyorum Forum bunun için var dimi
Bu konudan nasıl cıkıyoruz ya bu ne sacmalık bi bakıyorum 10 sayfa sensin benim hayır ben değil sensin hayır hayır sen değil benim sacma sapan bildirimler atın beni bu konudan
Bu konudan nasıl cıkıyoruz ya bu ne sacmalık bi bakıyorum 10 sayfa sensin benim hayır ben değil sensin hayır hayır sen değil benim sacma sapan bildirimler atın beni bu konudan
Fotoğrafta işaretli alana tıklayıp "bu konuyu izlemeyi bırak" seçeneğini seçebilirsiniz.
Fotoğrafta işaretli alana tıklayıp "bu konuyu izlemeyi bırak" seçeneğini seçebilirsiniz.
Eyvallah sagolasın
Vee 90'na vurdu gol oldu
yıl 2013 falan katta para kasıyorum slot bitincede dans ediyorum duygulardan bazı haraketleri falan yapıyorum Rivals bian da karşıma dev olarak çıkmıştı adam yarım saat beni izliyomuş niye level atlamıyo bu adam diye
65 lv çarla para kasan bi malım tabi o zamanlar adamda haklı hiç 65 lv para çarı görmemiş .D
bi an aklıma gelince yazmak istedim Belki Admin de olabilir emin degilim ya rival ya admin
Bu arada beyler 2010 dan beri oynuyorum ama hala anlayamadım Admin ve Rivals aynı kişi mi
Filesi packları açıp yaptılar. Haftaya test sunucusu da aktif olacak. TKMt2 olsun isterdik ama olmadı, herkes yoluna bakıyor.
Eski dosyalarımızda şifre yoktu. Açmak çok zor değil. Herkes yapabilir.
Eski dosyalarımızda şifre yoktu. Açmak çok zor değil. Herkes yapabilir.
Üzülerek belirtmek isterim ki Admin bey, yenilerde mevcut. Şifrelemeye önem göstermemişsiniz yenik zaferiniz sanırım.?
Üzülerek belirtmek isterim ki Admin bey, yenilerde mevcut. Şifrelemeye önem göstermemişsiniz yenik zaferiniz sanırım.?
Bu tarz sorularınızı artık cevaplamayacağım. Biz işimizi gerektiği ölçüde iyi bir şekilde icra ettik. Taklitler sadece aslını yaşatır. Üreten bizdik. Artık umrumda değil.
Bu tarz sorularınızı artık cevaplamayacağım. Biz işimizi gerektiği ölçüde iyi bir şekilde icra ettik. Taklitler sadece aslını yaşatır. Üreten bizdik. Artık umrumda değil.
Bu lafa katılıyorum "Taklitler sadece aslını yaşatır."
Bu arada şunu söylemek isterim ki yeni açılıcak olan server tk ya benzesede aynı zevki vermicek ve veremez tutacağınıda düşünmüyorum. Tk da herkes bir emek verdi ve o bütün emekler tk kapanak gitti bitti. Eski tk oyuncuları artık çocuk değil kaç yaşına geldik oyundan daha önemli şeyler var hayatta ve eskisi kadar zamanımız da yok oyuna ayırabilceğimiz yani demek isteiğim şu ki bu tk ya benzicek server açılsa bile çok fazla uzun süreceğini sanmıyorum eski oyunculardan kim kaldı 150 kişi çıkar mı ?
Bu lafa katılıyorum "Taklitler sadece aslını yaşatır."
Bu arada şunu söylemek isterim ki yeni açılıcak olan server tk ya benzesede aynı zevki vermicek ve veremez tutacağınıda düşünmüyorum. Tk da herkes bir emek verdi ve o bütün emekler tk kapanak gitti bitti. Eski tk oyuncuları artık çocuk değil kaç yaşına geldik oyundan daha önemli şeyler var hayatta ve eskisi kadar zamanımız da yok oyuna ayırabilceğimiz yani demek isteiğim şu ki bu tk ya benzicek server açılsa bile çok fazla uzun süreceğini sanmıyorum eski oyunculardan kim kaldı 150 kişi çıkar mı ?
Online daha fazla düşünülüyor, eski tadı tattırmaya uğraş veriyorlar. Zaman durmuyor herkes büyüyor fakat hayat devam ediyor, kafa dağıtmak için girmek istiyen olacaktır. Akşam işten gelmişiniz mesela skype ortamında yanında çay veya alkol felan herneyse işte muhabbet kuruyorsun savaşıyorsunuz felan güzel işler olacak. Haftaya da göreceksiniz zaten. Vakit mevzusuna gelince şahsen kendi adıma konuşayım zamanında oynadığımın yarısını bile oynuyamam, çünkü hayatımda çok koşturmaca var. Zorlamıyoruz kimseyi arkadaşlar, bi tercih sadece bu. TKMt2 güzel işler yaptı 7-8 sene içerisinde, şimdi ise yönetmek istemiyor. Bunun bir çok nedeni olabilir reel hayata girmeyeceğim fazla, örneklerinden: Kazancı yeterli olmayabilir, uğraşma isteği olmayabilir, vakti olmayabilir. Gayet doğal şeyler bunlar ben saygı duyuyorum açmasına. Açsa da günde gireceğim en fazla 1.5-2 saat, benim demek istediğim dostlarınla savaşlar felan gerçekten güzel oluyordu. Çok uzun yazdım : ) Fikrin içinde teşekkür ederim ayrıca.
Serverin yetkilisi değilim bu arada, yanlış anlaşılmasın.