Nasıl gidiyor arkadaşlar? Nasılsınız?

Nasılsınız
- Admin
- Kapalı
-
-
iyiyiz admin bey siz nasılsınız oyun hala aktifmi?
-
İyiyiz be abim sen nasılsın ne yapıyorsun işlerin nasıl gidiyor ?
-
Sıkıcı gidiyor şöyle bir yeni server olsa tadından yenmezdi.
-
Çok şükür iyi güzel. Sizin nasıl gidiyor ? Yeni oyun düşünceleriniz var mı ? Mt2 adı geçmeksizin telif hakkı olmayan yeni bir oyun mesela ?
-
İyidir başkan sen nasılsın?
-
İyidir seni sormalı admin bey
Bu konu hayıra alamet değil ama hayırlısı
-
İyidir seni sormalı admin bey
Bu konu hayıra alamet değil ama hayırlısı
Çok şükür bizler de iyiyiz. Konuyu bir yerlere yormanıza gerek yok.
iyiyiz admin bey siz nasılsınız oyun hala aktifmi
Oyun artık aktif değil.
İyiyiz be abim sen nasılsın ne yapıyorsun işlerin nasıl gidiyor ?
İşlerim iyi gidiyor teşekkür ederim
Oyun dışı işlerle uğraşıyorum.
Sıkıcı gidiyor şöyle bir yeni server olsa tadından yenmezdi.
Evet ama bu durumda mümkün değil. Belki de böylesi daha iyi oldu.
Çok şükür iyi güzel. Sizin nasıl gidiyor ? Yeni oyun düşünceleriniz var mı ? Mt2 adı geçmeksizin telif hakkı olmayan yeni bir oyun mesela ?
Bu şekilde kimseyi kandıramazsınız.
İyidir başkan sen nasılsın?
Teşekkürler ben de iyiyim.
-
Telif hakkı konusunda gameforge bunun ile uğraşamayacakları yönünde açıklama yaptı. Serverların yurt dışı altyapıları ile kurulduğundan ve bunun hukuki olarak büyük sıkıntı çıkardığından bahsettiler. Açıklamaları yapan isim Metin2 ürün direktörü Thomas Schöltzel. Sanırım adminin sıkıntısı teliften öte durumlar. Aksi halde güzelinden bir server açardı.
-
Telif hakkı konusunda gameforge bunun ile uğraşamayacakları yönünde açıklama yaptı. Serverların yurt dışı altyapıları ile kurulduğundan ve bunun hukuki olarak büyük sıkıntı çıkardığından bahsettiler. Açıklamaları yapan isim Metin2 ürün direktörü Thomas Schöltzel. Sanırım adminin sıkıntısı teliften öte durumlar. Aksi halde güzelinden bir server açardı.
Açıklamada dikkat edebilirseniz bunun illegal olduğunu da belirtiyor Thomas Schöltzel sorun şu ki yaptıkları şeyle hesaplaşmaları gerekiyor diye bir telaffuzu da mevcut.
-
İyi gidiyor da eğer bir Metin2 süprizi yaparsanız daha iyi gidebilir
-
Konuya yorum atanlarda bi umut içinde hala belki yeni Server açar die
-
Açıklamada dikkat edebilirseniz bunun illegal olduğunu da belirtiyor Thomas Schöltzel sorun şu ki yaptıkları şeyle hesaplaşmaları gerekiyor diye bir telaffuzu da mevcut.
Bunun böyle olduğu 2010dan beri biliniyor.
-
Bencede Hiç bir sıkıntı olucagı yok sadece göz boyadılar .
-
Biz gayet iyiyiz adminim sizleri sormalı.
Bu arada sunucu işlerini soran arkadaşlar, hepimiz böyle bir kaliteyi başka bir yerde bulamayacağımızı biliyoruz. Fakat belli ki yönetici(ler) özel hayatlarındaki meselelerle meşguller. Öyle olmasa sunucuyu kapatmazlardı zaten. Ben daha 17-18 yaşında bir ergenken açılmıştı TKMT2, yakında çoluk çocuğa karışacağız. Gelin yöneticilerin halini siz düşünün. Her güzel şeyin bir sonu vardır, kasmamak gerek.
-
İyiyiz sizleri sormalı Yönetici Takımı.
-
Çok şükür bir şekilde iyisiyle kötüsüyle hayat devam ediyor
Yalnız TKMT2 oyununu özlemedik diyemeyiz
Zamanı geri sarmak mümkün olsaydı bunu bir an bile düşünmeden yapardım
Herkese iyi günler arkadaşlar
-
Nasıl gidiyor arkadaşlar? Nasılsınız?
İyiyiz
-
Hayat güzel gidiyor çok şeyler değişti benim için ama bu sv'yi cidden unutamıyorum. Çok güzel zamanlardı.
-